Aardbol

USB verlenging: Icron’s Spectra 3022


USB verlenging:

Icron’s Spectra 3022

Verleng nu USB 3.0 met 5Gbps tot aan 100 meter over glasvezelkabel!USB verlenging:

Icron’s Spectra 3022

Met de Spectra 3022 extenderset van Icron wordt er een enorme stap gezet in de maximaal haalbare extensieafstand! Data van machine vision-camera's, beveiligingscamera's en opslagstations wordt veilig, geïsoleerd en zonder kwaliteitsverlies verstuurd naar een monitoring unit op maximaal 100 meter afstand. De maximaal haalbare afstand is afhankelijk van het te verlengen apparaat.

Applicatiegebieden

De Spectra 3022 is met name bedoeld voor de verlenging van machine vision camera’s, beveiligingscamera’s en opslagstations. Het is de eerste commercieel beschikbare glasvezel extender die getest en erkend is door leidende cameraproducenten als IDS, Lumenera, NET, Point Grey, en Ximea.

 

Verlengen over grote afstand met glasvezel

Met OM3 multimode glasvezelbekabeling kan USB 3.0 tot aan 100 meter worden verlengd. Een glasvezelkabel heeft een kleine diameter en is future-proof (ondersteuning toenemende bandbreedtes). Maar simpelweg USB 3.0 data over glasvezel sturen is niet voldoende om de HD camerabeelden 100 meter verderop in goede orde te ontvangen. Hier komt de ExtremeUSB® technologie om de hoek kijken.

 

Extreme USB technologie

ExtremeUSB is al de extensiestandaard voor USB 1.1 en 2.0, maar vormt nu ook de brug naar USB3 Vision. ExtremeUSB is een gepatenteerde extensie-oplossing van Icron; het is Plug&Play (er zijn geen softwaredrivers nodig) en is compatibel met alle besturingssystemen, waaronder Windows, Mac OS en Linux.

 

USB3 Vision compatibel

De Spectra 3022 is compatibel met de USB3 Vision standaard, de allernieuwste cameraspecificatie die tot 5 Gbps doorvoersnelheid aan kan.

Icron Spectra 3022
Icron


 

Voor meer informatie:

 

Procab

 

info@procab.eu

 

0412-651205  
Terug naar nieuwsoverzicht

kabels